Omstart...

Så var det dags att komma in i matchlunken igen.

Vi har haft två veckor av träning och det har sett bra ut. Alla verkar ha längtat tillbaka till fotbollen efter uppehållet. Det har varit bra fart på träningarna och man har kunnat skönja lite av försäsongsmentaliteten på sistone. Det har smällts på en del och vinnarinstinstinkten är det inget fel på.

På torsdagsträningen rådde rena återträffsstämningen. Fredrik Alfredsson, Adam Koller och Roj Ali Hama dök upp och tränade med laget. På nåt vis kändes det som om de aldrig lämnat laget. De föll in i sina gamla sköna roller och allt var som förr. Alla deltog också i träningen med liv och lust och tillförde energi och positiv entusiasm och bidrog i högsta grad till att vi kunde spela riktigt "stort" i vår sista träning inför omstarten i div. 5.

Nämnas ska också att Per Viberg har funnits med på våra träningar ett tag medan han är hemma i Gävle under studieuppehållet, och han har varit en tillgång på träning och i omklädningsrummet.

Inför söndagens match mot Högbo AIK konstaterar jag att vi fått in ett nyförvärv med div.3-meriter i bagaget.
Erik Nyberg är spelklar till söndagen. Erik kommer närmast från Brynäs och har varit startspelare där under första delen av säsongen.
Jag konstaterar också att vi dras med avstängningar på Babak Gafori och Robin Nannebro och
i Nicholas Gustafssons frånvaro gör Viktor Andersson debut från start i målet.

Mot Högbo är det ett revanchsuget Sätra som, efter en av sina bästa insatser under säsongen, fick se sig besegrade i seriepremiären trots ett markant spelövertag i 90 minuter. Det försmädliga kontringsmålet i 90:e minuten är sannerligen ett av det tuffaste ögonblicken i min tränarkarriär. Min förhoppning är att det nu ska fungera som tändvätska i vårt returmöte hemma på Träffen.

Summa:

Uppdraget är glasklart.
Alla på tå och Högbo ska få uppleva 90 svettiga minuter.

PO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0