Oturen grinar oss i ansiktet....

Kära bloggläsare.
Nu är det dags igen.

Först vill jag uttrycka glädje över att gästboken är tillbaka på hemsidan.
Det var kanske bra att den var borta ett tag.
Å andra sidan saknar man "tjötet", Sätraspelare emellan, som var där innan den stängdes, men det kommer nog igång vad det lider.

Sedan var det det här med oturen. Jag tycker att vi har haft en del oflyt på sista tiden. Vi har kanske inte varit på topp på alla positioner heller, men ett klart inlag av otur och oflyt har präglat de senaste matcherna.

Jag tänker på en olyckssalig andra halvlek i Österfärnebo där vi blir totallurade på minst en poäng av en domare som, totalt, tappar matchen och spelar ÖFIF rakt i händerna.
Man känner sig helt hjälplös på sidan av planen och frustrationen på planen tilltar. Att känslorna tar över en sådan gång är helt förståeligt och inga skuggor ska falla över de spelare som reagerade kraftigt.
Skuggan faller däremot tungt över killen med visselpipan.

Sedan har vi torsdagens match mot Brynäs där vi tappar segern i 90:e. Inte för att det var helt orättvist om man ser till matchen som helhet, men det är inte första gången vi faller på målsnöret, (minns Högbo borta).

Fan vet vilka makter som visade musklerna då. Men så sant som det är sagt: "Det som inte dödar, härdar!"

Till onsdagens bortamöte med SIF 2 ska vi skaka av oss all frustration över alla försmädligheter vi stått ut med hittills och plocka fram det bästa ur vårt fotbollslag.

Summa:

Green And White strikes back!

PO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0