Att stå på sidan och lida....

Lördagens match mot Karlholm var en liten pärs.
Att stå och se en första halvlek som verkligen präglades av nervositet och obeslutsamhet var ganska jobbigt. Visserligen var det många av spelarna som gjorde sina första matcher från start och det märktes påtagligt, men att det skulle vara så darrigt var oväntat.

Visserligen fick vi se ett vackert skott från 30 meter av spelande tränaren Gustav Larsson som både träffade kryssribban och stolpen, innan det var klart.

Efter ett underläge med 0-1 i halvtid var det dags för en analys och vi var alla överens om att det var dags att ta fram vilja och engagemang.
Några byten gjordes för att få fart på tillställningen, vilket också skedde. Vi kvitterade ganska omgående i andra halvlek, men hamnade i underläge igen, inte mindre än fyra gånger.

Den andra halvleken var en märklig historia där vi verkligen visade att vi ville ha segern i den här matchen, men Karlholm fick några billiga mål och vi fick kämpa ikapp ideligen. IK Sätra visade i allafall att det finns krafter att plocka fram och i slutet av matchen var vi närmast segern. Gustav Larssons nick på hörna i slutet var mycket nära att resultera.
Nämnas skall att Lucas Waldenbäck, med sina fyra mål, och Adam Koller, ett mål, bidrog till scenförändringen, men också Thomas Florén med delikata framspelningar.
I backlinjen gjorde Robin Scherdin ett strålande jobb på sin mittbacksplats.

Med ett slutresultat, 5-5, som för tankarna till en hockeymatch, så är det bara att ta med sej det faktum att vi faktiskt kan skärpa till oss och åtminstone göra de nödvändiga målen för att nå ett oavgjort resultat.
En förlust här hade verkligen bidragit till några sömnlösa nätter.