Blogga och blogga....

Allt verkade så enkelt. Bara att skriva lite om vad som händer på träningarna och runt laget. Jomenvisst! Kan man väl. Sen börjar man ställa krav på sej. Ska väl skriva nåt efter varje träning. Det ska vara kul att läsa. Jaha, ska det? Sist jag skulle blogga hade jag skrivit halva inlägget och gick tillbaka för att fixa till några fel, då raderades allt jag skrivit. Detta händer inte bara en gång utan samma procedur upprepas ytterligare en gång. Då lade jag ner verksamheten. Nu verkar det funka. Peppar, peppar...osv.

Äntligen ligger Träffen grön och härlig. De senast träningarna har varit mycket givande, synd dock att onsdagen bara erbjuder halvplan. Men, vafan, vi får mycket uträttat ändå.

Har varit lite skralt med målvakter på sista tiden. Igår var det nytt rekord: ingen målvakt. Birre Khider var på nåt jobbrelaterat galej och Patrik Mattes laddar inför Vasaloppet. Kvar blev jag som tragglade mej igenom träningen med allt större frustration. Är nog lite för gammal för 5 mot 5 på liten plan och man står med frilägen hela tiden. Dessutom deppade ett lag ihop totalt i sista omgången. Inläggsövningen var däremot rolig.
Det var förresten inte bara dåligt med målvakter. Det var en hel del frånfällen överhuvudtaget i går. En del skol och jobbrelaterat supande och relaxande och en del har ju dragit utomlands. Glädjande däremot att Zana Hamad trotsade sin förkylning och deltog förtjänstfullt. Vår rockstjärna, Thomas Florén var också tillbaka och fick börja med en gammal hederlig kvadrat

En ny spelare har provttränat med oss den senaste veckan. Det är Mohammed Hallak som kommer från IK Huges nedlagda juniorlag, som numera har bildat en liten koloni i IK Sätra, bestående av Gustav Valtonen, Daniel Strand, David Brox och Mohammed Hallak. 

I övrigt börjar det dra ihop sej till träningsmatch. Vi börjar mot Ullfors på Träffen den 14 mars klockan 11.

Vi ses på söndag.

Summa:

Jodå!

PO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0