Läget just nu.....

Tänkte bara göra en liten sammanfattning av läget just nu i IK Sätras herrlag. Det har ju varit en och annan provträning och några är redan aktuella för truppen.

Målvakter:

Bzhar Khider hänger i och tränar bra. Patrik Mattes kommer att fortsätta på sitt samarbetsavtal med Viksjöfors. Han har också tränat bra och dessutom avverkat ett Vasalopp och går igång igen denna vecka. Nicholas Gustafsson är i Australien, men har planerat att spela med IK Sätra under säsongen 2010.
Osäkert bara när han kommer hem, men väl hemma förutsätter jag att han börjar träna omgående.

Backar:
 
De gamla kända märkena håller i bra. Björn Lundkvist tränar på och formen är på gång. Likaså Jocke Ögren. David Koller har gjort sin första träning, på ett tag, i söndags efter ett skadeuppehåll och även en infrysning på en Finlandsfärja. Nygamla Robin Nannebro visar också gryende form. Sedan har vi delar av Huge-kolonien som vi räknar till defensiva linjerna. Daniel Strand som i avvaktan på en ryggskada ligger lite lågt, men när han är frisk kommer han att erbjudas en plats i IK Sätra. Gustav Valtonen och David Brox kommer att skriva på övergångar närmaste dagarna. Båda tränar på bra och har funnit sej väl tillrätta i truppen. Robin Scherdin som också är en nygammal bekantskap ingår också i backgänget och har överraskat positivt på träning och verkar trivas som mittback. Han var mittfältare i sin förra sejuor i IK Sätra.

Mittfältare:

Gamla bekanta är Jonas Pettersson, Martin Thyberg, Zana Hamad, Robin Ädel, Thomas Florén, Gugge Gola Singh och Anders Arnborg. Samtliga tränar på och det ser bra ut. Süleyman Esen har kommit igång med träningen igen efter ett längre upphåll och verkar ha hittat formen. Hugekolonien avslutas med Mohammed Hallak som fortsätter träna med IK Sätra och har gjort bra ifrån sej hittills.

Forwards:

I dagsläget är Lucas Waldenbäck fortfarande IK Sätra-kille och kommer förhoppningsvis så att förbli, men det finns andra lag som är med och rycker lite i honom. Raeed Hussein har haft träningsuppehåll under de senaste veckorna  för en halsåkomma, men visade gamla fina takter innan han tvingades till vila. Vidare så har vi Sam Abbaszadeh och Kristoffer Bergkvist som är med och krigar om anfallsplatserna.

Nu finns inte vår spelande tränare, Gustav Larsson bland de uppräknade spelarna men att han kommer att finnas med på planen när domaren blåser igång matcherna är helt klart. Positionerna kommer däremot att variera.

Summa:

Som klart och tydligt framgår av denna presentation så har vi tränare ett angenämt problem att vaska fram det absolut bästa ur denna trupp, och konkurrensen kommer att vara stenhård om varje plats.
Bara detta faktum måste vara en sporre till var och en att göra sitt absolut bästa och verkligen tillföra sina speciella egenskaper till lagbygget.

Väl mött ikväll!

PO
 

Kommentarer
Postat av: nicko #12

hej PO, tankte bara saga att som det ser ut nu sa ar jag hemma nagonstans runt mitten av april. Kan med nastan all sakerhet pasta detta. Och det rader inga tvivel overhuvudtaget om att jag kommer borja trana igen sa fort jag ar hemkommen. :)



Pa aterseende / Nicholas.

2010-03-11 @ 10:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0